velkommen til Ayoes gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Skrevet af Bodil Schovgaard, d. 11-11-2020
Som en lille bonus info kan jeg tilføje at Reumert Albert Rasmussen var medlem af Eventyrenes Klub og rejste især i Mexico. Dette ved jeg fordi jeg i 2018 var på et interessant besøg i den klub og en snak med den nuværende firmand.
Reumert er min farmors nevø. Min farmor Ingeborg Katrine Rasmussen var søster til Rasmus Rasmussen gift med Petrea Laurine Albertsen.
vh Bodil Schovgaard


E-mail:
Skrevet af Anders Jørgensen, d. 16-05-2020
Spændende hjemmeside, skægt at læse om alle de forskellige emner.


E-mail:
Hjemmeside: www.opkast.net/ormekur-til-kat/
Skrevet af Lis Schmidt, d. 24-02-2020
Hej Ayoe Gredsted,

Vi har fælles aner, nemlig:

KAREN DITLEVSDATTER *1785 i Kirkeby, Svendborg, gift med

KRISTEN HANSEN *1792 i Lumby, Odense (mine tipx2-oldeforældre bagudrettet).

Min egen forskning har jeg startet for mange år siden med mig selv som proband, jeg er født i 1943.


E-mail:
Skrevet af 3% lånetilbud gælder nu, d. 13-12-2018
Er du forretningsmand eller kvinde? Er du i nogen økonomisk rod eller har du brug for penge til at starte din egen virksomhed? Har du brug for et lån til at betale gæld eller købe et hus eller en bil? 3% lånetilbud gælder, hvis du har brug for et lån, så vi kan fortsætte fremad: luthor2.corploanfirm@gmail.com,

* Investorer Lån
* Gældskonsolidering
* Second Mortgage
* Business lån
* Personlige lån
* Internationale lån


3% lånetilbud gælder nu


E-mail:
Hjemmeside: København K
Skrevet af 3% lånetilbud gælder nu, d. 13-12-2018
Er du forretningsmand eller kvinde? Er du i nogen økonomisk rod eller har du brug for penge til at starte din egen virksomhed? Har du brug for et lån til at betale gæld eller købe et hus eller en bil? 3% lånetilbud gælder, hvis du har brug for et lån, så vi kan fortsætte fremad: luthor2.corploanfirm@gmail.com,

* Investorer Lån
* Gældskonsolidering
* Second Mortgage
* Business lån
* Personlige lån
* Internationale lån


3% lånetilbud gælder nu


E-mail:
Hjemmeside: København K
Skrevet af Jens Christian Nielsen, d. 09-02-2017
I vores familie har vi en Ane Cathrine Hansen fra Lyø, der bliver gift med Ole Clausen Andersen. Hun dør imidlertid på Lyø i 1893 blot tre måneder efter deres giftermål. Bu ser jeg på din side, at Ole har fået to børn Martin Andersen den 2/11 1898 og Anna Andersen den 9/10 1901. Kan det tænkes, at Ole blev gift igen efter Ane Cathrines død og at de så er taget til Illinois?


E-mail:
Skrevet af Kirsten Skaanning, d. 23-10-2013
Hej Ayoe.
Jeg er faldet over din hjemmeside i forb. med søgning på min morfar Jakob Gredsted!
Tak for alle de mange brugbare oplysninger. Jeg kan supplere med følgende:
Jakob og Elna boede i Silkeborggade på Østerbro og fik også et 3. barn, efternøleren Jørgen Finn f. 13/10 1930. Jakob var repræsentant i isenkram for et firma i Ny Østergade til sin død på Kommunehospitalet i 1958. Han blev begravet fra Bispebjerg Krematorium på Garnisons kirkegård (jf. kirkebogen for Hans Egede Kirke). Elna levede længe derefter og døde først i 1986. (Hun blev bisat fra Sct. Lukas Stiftelsens kapel og urnenedsat på Holmens kirkegård.)
Jeg er (eneste) barn af Jytte, gift med Poul Appelt i 1942. Min far døde i 1961 og min mor i 1994. Tove var gift to gange, fik 2 børn og døde i 1996. Jørgen var styrmand, senere kaptajn, og sejlede rundt i verden. Han giftede sig med en finsk pige Paula og fik en datter. De boede mange år i USA, men da Jørgen gik på pension flyttede han og Paula til Danmark. Jørgen døde i Svendborg 2006 og Paula få år senere.

Jeg husker svagt "amerikaneren" Søren Gredsted, da han var hjemme på besøg i enten 1950 eller 1951, hvor jeg var 4-5 år. Han tog mig nemlig i hånden og så gik turen hen til slikbutikken :-) Jeg er virkelig imponeret over, hvad du har fundet frem til.
Den eneste anden af morfars søskende jeg nogensinde har hørt om, er Carl.
Jeg har også været med på besøg hos Dora i Svendborg, og da hun døde arvede jeg nogle få af hendes ting.

Hvis der er mere, du vil vide om denne lille gren af din slægt, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg har naturligvis også billeder af morfar Jakob, men kun på papir. Ved ikke, om det eventuelt kan overføres ved scanning?

Mange hilsener
Kirsten


E-mail:
Skrevet af Ulla Sørensen, d. 17-09-2013
Hej Ayoe. Jeg har set dit flotte stamtræ med stor interesse. Mine 3 x tip er Ditlev Hansen og Maren Knudsdatter, min familie fortsætter fra Marie Ditlevsdatter. Men der er mange informationer, jeg kan bruge. Vedrørende Lars Kristian Ditlevsen, mener jeg, han var gift to gange, henholdsvis i 1807 og 1826. Anne Mortensdatter må være anden kone ( født i 1798) jeg har ikke fundet alle data endnu. Men dejligt med lidt "hjælp" til mit fortsatte Studie. Mange hilsner Ulla


E-mail:
Skrevet af Lis Thygesen, d. 22-05-2013
jeg Skriver lige igen min mail mangler lige noget. Smil


E-mail:
Skrevet af Lis Thygesen, d. 22-05-2013
Jeg er 3Tip til Ditlev Hansen og Maren Knudsdatter.
Har du fundet Anna Ditlevsdatters Dåb. for jeg kan ikke finde den, og så er jeg 2tip til Hans Ditlev og hans Datter Karen og hendes Datter Bodil som er min Oldemor.


E-mail:
Skrevet af Anne-Lise Christiansen, d. 30-03-2013
Hej Ayoes. På Googels søgeside står der om din slægt "Ingeborg får barn Ursula Linda Rasmine Rasmussen f. 18 juni 1898, udlagt barnefader Sven Frederik Lind. Rasmine blev senere gift med Niels Poulsen. Hvis du har oplysningerne fra siden "Marstaller" så skrev de forkert.. Det er min farmor Rasmine der er mor til Ursula Linda R. R. Rasmine blev gift med Hans Peter Svendsen. Måske har du set og rettet det. Venlig hilsen Anne-Lise


E-mail:
Hjemmeside: Myherritage Kirkegaard/Svendsen
Skrevet af Kroghenning@gmail.com, d. 26-03-2013
Ole jarcobsen er tipoldefar til kim Larsen


Skrevet af I.Lise Østerberg BAHR, d. 19-03-2013
Hej Ayoe Gredsted.

Da jeg jo kender nogle Gredsted familiemedlemmer - vil jeg lige - hvis I ikke på forhånd kender til det - nævne, at jeg fandt jeres slægt der hvor jeg selv bl.a. "havnede" i min forskning - hos slægten - Anetavlen til:

CORRELL - DOHLMANN, FRIISMOSE.

(Correll (findes også på Ringsted egnen)- i hvert fald ad. slagterslægt - passer jo også til "slægts-billedet" af en eller flere garverslægter bl.a. altså Bischoff fra Tyskland).

Jeg var via slægten: ØSTERBERG/Erichsen/+ garverslægt Bischoff i Maribo/Nysted/Sakskøbing - (kom fra det tyske - BURG ?), (Fehmarn) - så ...Sakskøbing - Amager = København (Tårnby og Dragør).

Meget spændende at se og komme videre med, men der er jo meget at gå i lag med.


E-mail:
Skrevet af Karin Christensen, d. 04-09-2012
Hej ayoe

Sikke en fin hjemmeside du har lavet.

Du omtaler en Erik simony Grested i din slægtforskning, hans søn ´Poul Grested var gift med min Mors Moster Else vakker, datter af Julius Vakker som var min oldefar.


E-mail:
Skrevet af Lise Østerberg Bahr, d. 08-05-2012
...undskyld, glemte at skrive, at der jo også er mange møllerslægter i vores slægt - også bl.a. på Fehmarn, i Petersdorf, Peters Mühle - som man kan se flotte akvareltegninger af - nu en restaurant med Wichert slægten som fortsættere efter vores Thomsen slægt. Wichert slægten starteder der før 1700 allerede - mærkeligt at tænke sig, at slægterne blot fortsætter slægternes gang !

Hilsen fra Lise Ø BahrE-mail:

Nyeste kommentarer

28.01 | 13:52

det er rart at høre fra nogen der kendte mi farbror Boris, han var en hyggelig og rar mand, han døde jo tidligt i 1991.

28.01 | 07:31

Kære Ayoe, jeg kendte din farbror Boris rigtigt godt, som god chef og kollega, fra ca. 1981 og ca. 10 år frem til efterår 1991, hvor han tog videre herfra.

18.05 | 20:26

Hold da op, hvor er det spændende læsning.
Jeg er yngste datter ( ud af 3 piger) af Kaj Sørensen, som er Camilla og Fritz yngste søn. Min Far blev født i 1930.

26.02 | 20:19

Denne hjemmeside er meget nyttig

---------------------------------
http://www.kviklantop.com/