velkommen til Ayoes gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Skrevet af Lise Østerberg Bahr, d. 08-05-2012
Hej Ayoes Gredsted.

Sikke en fin hjemmeside.

Snart må jeg selv igang med en, nu jeg har mange generationer samlet mange i grænseområdet www.Adelby.com/ved Flensburg - via Tyskland/dengang dansk, men også via Mecklenburg, Neumünster, m.fl. og med bl.a. Zepelin og Fehring på sidelinierne.

Sjovt at man pludselig havner på en hjemmeside, hvis andre fam.medlemmer man kender.

Pga. påskesøg i Slægt og Data, - med videre søgning, så jeg Gredsted slægt på Tom Smidth´s hjemmeside - er det jeres Gredsted (Larsen) slægt ?

Mange venlige hilsener fra Lise Ø BahrE-mail:
Skrevet af Magnus Rögård, d. 19-04-2012
_____(¯`••´¯)(¯`••´¯)
______`•.¸(¯`••´¯)¸.•-
_________`•. ¸.•´...
........¤ª“˜¨¨¯¯¨¨˜“ª¤.....¤ª“
PS. Flotte hjemmeside


E-mail:
Hjemmeside: http://www.saunalahti.fi/rog
Skrevet af Lise Friis, d. 15-04-2012
Hej Igen
Det var selvfølgelig December 2011.
Du få lige et foto af "Ino af Marstal".
De 2 x Alberts fader sejlede med den og faldt ned fra masten i 1884, da den befandt sig i den Engelske Kanal, så de 2 drenge voksede op faderløse.
Bedste hilsner Lise Friis


E-mail:
Skrevet af Lise Friis, d. 15-04-2012
Hej Ayoe. En hilsen fra Nivå. Flot hjemmeside. Min mormor var lillesøster til de 2 x Albert. Jeg husker dem svagt fra min barndom, hvorfor jeg også må have hilst på Ingeborg. Jeg er opvokset i Helsingør, så det er fra mine ferier i Marstal, at mormor tog mig med på besøg.
Det er så morsomt for det er først i december 2012, jeg hørte om den Albert H. havde giftet sig med enken fra Albert C. og det var foregået på plejehjemmet.
Nu en god søndag. Bedste hilsner Lise Friis


E-mail:
Skrevet af Magnus Rögård, d. 03-03-2012
Vandet i søen var nu 03.03. +to (2) grader varm. Jeg svømmede længere end normalt. Flere undersøgelser har vist, at vinterbadere har færre sygedage og føler sig sundere, men forskerne ved ikke, hvad der kom først: Er det sunde mennesker, der vinterbader, eller bliver man sundere af at vinterbade? (Rigtig flotte hjemmeside och Jeg blev født den 6.Oktober 1944.)


E-mail:
Hjemmeside: http://www.saunalahti.fi/rog
Skrevet af Birgit, d. 18-02-2012
En meget fin hjemmeside, der giver god inspiration. Flot arbejde


E-mail:
Skrevet af Kirsten Andersen, d. 18-02-2012
Rigtig godt udbygget hjemmeside med slægtsforskning!! Bravo!!


Hjemmeside: www.kirsten-andersen.dk
Skrevet af Vibeke de Lorenzi Studsgaard, d. 07-02-2012
Hej Ayoe
Flot og spændende arbejder du har udført. Ifølge kirkebøgerne fik inger albertsen og knud knudsen en søn Hans Knudsen d 6.10.1851 født i Rise/stokkeby er det noget du kender til. det burde nemlig være min tipolde far.


E-mail:
Skrevet af Pernille Stærke Jensen, d. 22-08-2011
Kære Ayoe
Tak for interessant læsning om mine forfærdre. Rasmus Hansen Stærke og Anne Cathrine Harcke, som jeg fandt frem til, da jeg skulle hjælpe min datter med at lave stamtræ til historie-timen


E-mail:
Skrevet af berit stærke kristensen, d. 10-08-2011
rigtig spændende læsning Ayoe.Især det om de 9 børn fra Ommel- kender næsten dem alle sammen da vi jo er grandkusiner.


E-mail:
Skrevet af Susanne Lindahl Hansen , d. 12-07-2011
Kære Ayoe
Flot hjemmeside du har lavet og sikken et stykke arbejde du har været igennem. Jeg er selv begyndt at slægtsforske lidt og var for nylig på besøg på Thurø lokalarkiv. Her fik jeg oplyst et navn på min tipoldemor Mettine Kirstine Jørgensen. Min oldemor var hendes første barn Marie Sophie Rasmussen. Du nævner, at hun fik en søn. Lars Peder Pedersen. Denne søn har vi ikke hørt om. Men Marie Sophie Rasmussen fik siden tre døttre og en søn som var min morfar. Det var interessant at læse om familien og jeg fik jo lidt foræret. Venlige hilsner Susanne


E-mail:
Skrevet af Erik Mølbach, d. 25-03-2010
Hej Ayoe. Har set dit flotte arbejde. Vilhelmine Mathilde Rasmussen var tjenestetyende hos Niels Christian Mølbach i Odense - det var min tipoldefar i lige linie. Min tipoldefar døde den 25.11.1890, så hun har sikkert ikke kendt ham så længe. Derimod kendte hun sikkert det yngste barn Holger Viggo Mølbach, som er født den 8.04.1885. Denne kom senere til at arbejde på kontor ved Tuborg i København - jeg har kopi af nogle breve han i ca. 1905 skriver til sin mor, som da stadigvæk bor i Odense. Niels Christian Mølbach var barn nummer 2 af en børneflok på 8. Slægten Mølbach kommer fra en gård ved Dronninglund (1794). Jeg har et regneark med ca. 630 efterkommere af disse mennesker.

Med venlig hilsen

Erik Mølbach


E-mail:
Skrevet af Børge Kiel, d. 11-03-2010
Har set dit indlæg i Familiejornal, har fundet en del, men ser nu at du har det meste. Hvad mangler du for at komme videre. Har lidt på Møller linien,- kan ikke se noget fra Bornholm her. Sender nok aligevel det jeg har. - Spændende hoby...


E-mail:
Skrevet af Connie, d. 23-10-2009
Kære Ayoe kipper med flaget for din 60 års dag, et stort tillykke når du nu træder ind i et nyt årti, som ikke er så anderledes, ønske for dig nyd tiden fremover. Kærlig fødselsdags-hilsen Connie


E-mail:
Skrevet af Palle Væver Hansen, d. 12-10-2009
Hej med jer - Fik lige adresse sendt af min dattter.
Skimmede den igennem , og fandt ud af at jeg er søn
af Ellen Katrine Albertsens´7 de barn : Ruth.
Mægtig hjemmeside - kender/kendte en masse af navnene


E-mail:

Nyeste kommentarer

28.01 | 13:52

det er rart at høre fra nogen der kendte mi farbror Boris, han var en hyggelig og rar mand, han døde jo tidligt i 1991.

28.01 | 07:31

Kære Ayoe, jeg kendte din farbror Boris rigtigt godt, som god chef og kollega, fra ca. 1981 og ca. 10 år frem til efterår 1991, hvor han tog videre herfra.

18.05 | 20:26

Hold da op, hvor er det spændende læsning.
Jeg er yngste datter ( ud af 3 piger) af Kaj Sørensen, som er Camilla og Fritz yngste søn. Min Far blev født i 1930.

26.02 | 20:19

Denne hjemmeside er meget nyttig

---------------------------------
http://www.kviklantop.com/